Check Out with Coupon "SoukeSports" to Save 10%!

Privacybeleid 2

PRIVACYVERKLARING

Wij nemen uw privacy serieus en deze privacyverklaring legt uit hoe wij uw informatie verzamelen, gebruiken, delen en verwerken.

Verzamelen en gebruiken van persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens zijn informatie die kan worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonlijke gegevens bevatten ook anonieme gegevens die zijn gekoppeld aan informatie die kan worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonlijke gegevens omvatten geen gegevens die onherroepelijk geanonimiseerd of samengevoegd zijn, zodat het ons niet langer in staat kan stellen om, in combinatie met andere informatie of anderszins, u te identificeren.

Bevordering van veiligheid en beveiliging

Wij houden ons aan de beginselen van legaliteit, legitimiteit en transparantie, gebruiken en verwerken de minste gegevens binnen een beperkte reikwijdte en nemen technische en administratieve maatregelen om de beveiliging van de gegevens te beschermen. We gebruiken persoonsgegevens om accounts en gebruikersactiviteiten te verifiëren en om veiligheid en beveiliging te bevorderen, bijvoorbeeld door fraude te monitoren en verdachte of mogelijk illegale activiteiten of schendingen van onze voorwaarden of beleid te onderzoeken. Een dergelijke verwerking is gebaseerd op ons legitieme belang bij het waarborgen van de veiligheid van onze producten en diensten.

Hier is een beschrijving van de soorten persoonlijke gegevens die we kunnen verzamelen en hoe we het kunnen gebruiken:

Wat Persoonlijke Gegevens Die We Verzamelen

i. Gegevens die u verstrekt:

Wij verzamelen de persoonsgegevens die u verstrekt wanneer u onze producten en diensten gebruikt of op een andere manier met ons omgaat, zoals bij het maken van een account, contact met ons opnemen, deelnemen aan een online onderzoek, onze online help of online chattool gebruiken. Als u een aankoop doet, verzamelen wij persoonlijke gegevens in verband met de aankoop. Deze gegevens omvatten uw betalingsgegevens, zoals uw krediet-of debetkaartnummer en andere kaartinformatie, en andere account-en verificatiegegevens, alsmede facturering, verzending en contactgegevens.

ii. Gegevens over deGebruikvan onze diensten en producten:

Wanneer u onze websites bezoekt, kunnen we gegevens verzamelen over het type apparaat dat u gebruikt, het unieke ID van uw apparaat, het IP-adres van uw apparaat, uw besturingssysteem, het type internetbrowser dat u gebruikt, informatie over het gebruik, diagnosegegevens en locatiegegevens van of over de computers, telefoons of andere apparaten waarop u onze producten of diensten installeert of waartoe u toegang hebt. Waar beschikbaar kunnen onze diensten GPS, uw IP-adres en andere technologieën gebruiken om de benaderde locatie van een apparaat te bepalen, zodat wij onze producten en diensten kunnen verbeteren.

Hoe Wij Uw Persoonsgegevens Gebruiken

In het algemeen gebruiken we persoonsgegevens om onze producten en diensten te leveren, te verbeteren en te ontwikkelen, om met u te communiceren, om u gerichte advertenties en diensten aan te bieden en om ons en onze klanten te beschermen.

i. Het verstrekken, verbeteren en ontwikkelen van onze producten en diensten:

Wij gebruiken persoonlijke gegevens om ons te helpen onze producten, diensten en reclame te leveren, te verbeteren en te ontwikkelen. Dit omvat het gebruik van persoonsgegevens voor doeleinden zoals gegevensanalyse, onderzoek en audits. Een dergelijke verwerking is gebaseerd op ons legitieme belang bij het aanbieden van producten en diensten en voor bedrijfscontinuïteit. Als u een wedstrijd of andere promotie in te voeren, kunnen wij de persoonlijke gegevens die u verstrekt om die programma's te beheren gebruiken. Sommige van deze activiteiten hebben aanvullende regels, die aanvullende gegevens kunnen bevatten over hoe we persoonsgegevens gebruiken, dus moedigen we u aan om deze regels zorgvuldig te lezen voordat u deelneemt.

ii. Communiceren met u:

Afhankelijk van uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen wij persoonlijke gegevens gebruiken om u marketingcommunicatie te sturen met betrekking tot onze eigen producten en diensten, communiceren met u over uw account of transacties, en u informeren over ons beleid en onze voorwaarden. Als u geen e-mailcommunicatie meer wenst te ontvangen voor marketingdoeleinden, neem dan contact met ons op om te kiezen. We kunnen uw gegevens ook gebruiken om te verwerken en te reageren op uw verzoeken wanneer u contact met ons op. Onder voorbehoud van uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen wij uw persoonlijke gegevens delen met partners van derden die u marketingcommunicatie kunnen sturen met betrekking tot hun producten en diensten. Afhankelijk van uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen wij persoonlijke gegevens gebruiken om uw ervaring te personaliseren met onze producten en diensten en op websites en applicaties van derden en om de effectiviteit van onze promotiecampagnes te bepalen.

OPMERKING: Voor een van de toepassingen van uw hierboven beschreven gegevens die vereisen dat uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, merk op dat u uw toestemming kan intrekken door contact met ons op te nemen.

Definitie van "Cookies"

Cookies zijn kleine stukjes tekst die worden gebruikt om informatie op webbrowsers op te slaan. Cookies worden op grote schaal gebruikt voor het opslaan en ontvangen van ID's en andere informatie over computers, telefoons en andere apparaten. We gebruiken ook andere technologieën, waaronder gegevens die we opslaan op uw webbrowser of apparaat, ID's die aan uw apparaat zijn gekoppeld, en andere software, voor vergelijkbare doeleinden. In deze Cookie Statement verwijzen we naar al deze technologieën als "cookies".

Gebruik van Cookies

Wij gebruiken cookies om onze producten en diensten te voorzien, te beschermen en te verbeteren, zoals het personaliseren van inhoud, het aanbieden en meten van advertenties, het begrijpen van gebruikersgedrag en het bieden van een veiligere ervaring. Houd er rekening mee dat de specifieke cookies die we kunnen gebruiken variëren afhankelijk van de specifieke websites en diensten die u gebruikt.

Openbaarmaking van persoonsgegevens

Wij maken bepaalde persoonsgegevens beschikbaar voor strategische partners die met ons samenwerken om onze producten en diensten te leveren of onze klanten te helpen. Persoonlijke gegevens worden alleen door ons gedeeld met deze bedrijven om onze producten, diensten en reclame te leveren of te verbeteren; het zal niet worden gedeeld met derden voor hun eigen marketingdoeleinden zonder uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming.

Gegevensinformatieverschaffing of opslag, overdracht en verwerking

ⅰ. Uitvoeringvan wettelijke verplichtingen:

Ingevolge de dwingende wetgeving van de Europese Economische Ruimte of het land waarin de gebruiker leeft, bestaan of zijn bepaalde rechtshandelingen en bepaalde wettelijke verplichtingen moeten worden nagekomen. Behandeling van persoonlijke gegevens van EER-ingezetenen --- Zoals hieronder beschreven, wordt onze verwerking van uw persoonsgegevens gelegitimeerd als u binnen de Europese Economische Ruimte (EER) verblijft: Wanneer wij uw toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens nodig hebben, zal een dergelijke verwerking gerechtvaardigd zijn overeenkomstig artikel 6, lid 1, van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (EU) ("GDPR")..

ii. Met het oog op een redelijke uitvoering of toepassing van dit artikel:

We kunnen persoonlijke gegevens delen met al onze verbonden bedrijven. In het geval van een fusie, reorganisatie, overname, joint venture, toewijzing, spin-off, overdracht, verkoop of vervreemding van alle of een deel van ons bedrijf, met inbegrip van een faillissement of een soortgelijke procedure, kunnen we elke en alle persoonlijke gegevens overdragen aan de betreffende derde partij. We kunnen ook persoonlijke gegevens openbaar maken als we te goeder trouw vaststellen dat openbaarmaking redelijkerwijs noodzakelijk is om onze rechten te beschermen en de beschikbare remedies te volgen, onze voorwaarden te handhaven, fraude te onderzoeken, of onze activiteiten of gebruikers te beschermen.

iii. Wettelijke naleving en beveiliging of bescherming van andere rechten

Het kan nodig zijn-wettelijk, proces, procesvoering en/of verzoeken van openbare en overheidsinstanties binnen of buiten uw land van verblijf-voor ons om persoonlijke gegevens openbaar te maken. We kunnen ook persoonlijke gegevens openbaar maken als we vaststellen dat voor doeleinden van nationale veiligheid, rechtshandhaving of andere kwesties van openbaar belang, openbaarmaking noodzakelijk of passend is.

Kinderen

Onze producten en diensten zijn bedoeld voor volwassenen. Daarom verzamelen, gebruiken we niet bewust data van kinderen onder de 16 jaar. Als we leren dat we de persoonsgegevens van een kind onder de 16 hebben verzameld, of de gelijkwaardige minimumleeftijd, afhankelijk van de jurisdictie, dan zullen we stappen ondernemen om de gegevens zo snel mogelijk te verwijderen. Neem onmiddellijk contact met ons op als u zich bewust wordt dat een kind onder de 16 ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt.

Uw rechten

Wij nemen redelijke stappen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens nauwkeurig, volledig en up-to-date zijn. U hebt het recht om de persoonlijke gegevens die wij verzamelen, te openen, te corrigeren of te verwijderen. U hebt ook het recht om de verdere verwerking van uw persoonlijke gegevens te allen tijde te beperken of te verzetten. U hebt het recht om uw persoonlijke gegevens te ontvangen in een gestructureerde en standaard formaat. U kunt een klacht indienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens. Om de privacy en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen wij gegevens van u vragen om ons in staat te stellen uw identiteit en recht op toegang tot dergelijke gegevens te bevestigen, en om u te zoeken naar en u te voorzien van de persoonlijke gegevens die wij onderhouden. Er zijn gevallen waarin de toepasselijke wetgeving of wettelijke vereisten toestaan of vereisen dat wij weigeren om een aantal of alle van de persoonlijke gegevens die we onderhouden te verstrekken of te verwijderen. U kunt contact met ons opnemen om uw rechten uit te oefenen. Wij zullen reageren op uw verzoek binnen een redelijke termijn, en in elk geval in minder dan 30 dagen.

Websites en diensten van derden

Wanneer een klant een link uitvoert naar een website van een derde die een relatie met ons heeft, nemen we geen enkele verplichting of verantwoordelijkheid voor een dergelijk beleid vanwege het privacybeleid van de derde partij. Onze websites, producten en diensten kunnen links bevatten naar of de mogelijkheid voor u om toegang te krijgen tot websites, producten en diensten van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken die door deze derden worden gebruikt, noch zijn wij verantwoordelijk voor de informatie of de inhoud van hun producten en diensten bevatten. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op gegevens die door ons worden verzameld via onze producten en diensten. Wij moedigen u aan om het privacybeleid van een derde te lezen voordat u doorgaat met het gebruik van hun websites, producten of diensten.

Gegevensbeveiliging, integriteit en bewaring van gegevens

Wij gebruiken redelijke technische, administratieve en fysieke beveiligingsmaatregelen om ongeoorloofde toegang tot uw gegevens te waarborgen en te voorkomen en om de gegevens die wij verzamelen correct te gebruiken. Wij zullen uw persoonlijke gegevens bewaren zolang het nodig is om de doelstellingen te vervullen die in deze Privacyverklaring worden beschreven, tenzij een langere bewaartermijn vereist of toegestaan is door de wet.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We kunnen regelmatig deze Privacy Statement te veranderen om gelijke tred te houden met nieuwe technologieën, praktijken in de industrie, en wettelijke vereisten, onder andere redenen. Uw voortdurende gebruik van onze producten en diensten na de ingangsdatum van de Privacy Statement betekent dat u de herziene Privacy Statement aanvaardt. Als u niet akkoord gaat met de herziene Privacy Statement, kunt u afzien van het gebruik van onze producten of diensten en Contacteer ons om elk account dat u mogelijk hebt gemaakt te sluiten.