PRIVACYVERKLARING

We nemen uw privacy serieus en in deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe we uw informatie verzamelen, gebruiken, delen en verwerken.

Verzameling en gebruik van persoonlijke gegevens

Persoonsgegevens zijn gegevens die kunnen worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonsgegevens omvatten ook anonieme gegevens die zijn gekoppeld aan informatie die kan worden gebruikt om u direct of indirect te identificeren. Persoonsgegevens omvatten geen gegevens die onomkeerbaar zijn geanonimiseerd of geaggregeerd, zodat wij u hierdoor niet langer kunnen identificeren, al dan niet in combinatie met andere informatie.

Bevordering van veiligheid en beveiliging

We houden ons aan de principes van legaliteit, legitimiteit en transparantie, gebruiken en verwerken de minste gegevens binnen een beperkt doel, en nemen technische en administratieve maatregelen om de veiligheid van de gegevens te beschermen. We gebruiken persoonlijke gegevens om accounts en gebruikersactiviteit te verifiëren, en om de veiligheid en beveiliging te bevorderen, bijvoorbeeld door fraude te monitoren en verdachte of mogelijk illegale activiteiten of schendingen van onze voorwaarden of ons beleid te onderzoeken. Een dergelijke verwerking is gebaseerd op ons legitieme belang om de veiligheid van onze producten en diensten te helpen waarborgen.

Hier is een beschrijving van de soorten persoonlijke gegevens die we kunnen verzamelen en hoe we deze kunnen gebruiken:

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen

Ⅰ. Gegevens die u verstrekt:

We verzamelen de persoonlijke gegevens die u verstrekt wanneer u onze producten en diensten gebruikt of anderszins met ons communiceert, zoals wanneer u een account aanmaakt, contact met ons opneemt, deelneemt aan een online enquête, onze online hulp of online chat-tool gebruikt. Als u een aankoop doet, verzamelen wij persoonsgegevens in verband met de aankoop. Deze gegevens omvatten uw betalingsgegevens, zoals uw creditcard- of bankpasnummer en andere kaartinformatie, en andere account- en authenticatiegegevens, evenals factuur-, verzend- en contactgegevens.

Ⅱ. Gegevens over het gebruik van onze diensten en producten:

Wanneer u onze websites bezoekt, kunnen we gegevens verzamelen over het type apparaat dat u gebruikt, de unieke identificatie van uw apparaat, het IP-adres van uw apparaat, uw besturingssysteem, het type internetbrowser dat u gebruikt, gebruiksinformatie, diagnostische informatie en locatiegegevens van of over de computers, telefoons of andere apparaten waarop u onze producten of diensten installeert of opent. Waar beschikbaar, kunnen onze services GPS, uw IP-adres en andere technologieën gebruiken om de geschatte locatie van een apparaat te bepalen, zodat we onze producten en services kunnen verbeteren.

Hoe we uw persoonlijke gegevens gebruiken

Over het algemeen gebruiken we persoonsgegevens om onze producten en diensten aan te bieden, te verbeteren en te ontwikkelen, om met u te communiceren, u gerichte advertenties en diensten aan te bieden en om ons en onze klanten te beschermen.

Ⅰ. Het leveren, verbeteren en ontwikkelen van onze producten en diensten:

We gebruiken persoonlijke gegevens om ons te helpen onze producten, diensten en advertenties aan te bieden, te verbeteren en te ontwikkelen. Dit omvat het gebruik van persoonlijke gegevens voor doeleinden zoals gegevensanalyse, onderzoek en audits. Een dergelijke verwerking is gebaseerd op ons legitieme belang om u producten en diensten aan te bieden en voor bedrijfscontinuïteit. Als je meedoet aan een wedstrijd of andere promotie, kunnen we de persoonlijke gegevens die je verstrekt gebruiken om die programma's te beheren. Sommige van deze activiteiten hebben aanvullende regels, die mogelijk meer gegevens bevatten over hoe we persoonlijke gegevens gebruiken, dus we raden u aan deze regels zorgvuldig te lezen voordat u deelneemt.

Ⅱ. Met u communiceren:

Behoudens uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen we persoonlijke gegevens gebruiken om u marketingcommunicatie te sturen met betrekking tot onze eigen producten en diensten, om met u te communiceren over uw account of transacties en om u te informeren over ons beleid en onze voorwaarden. Als u geen e-mailberichten meer wilt ontvangen voor marketingdoeleinden, neem dan contact met ons op om u af te melden. We kunnen uw gegevens ook gebruiken om uw verzoeken te verwerken en te beantwoorden wanneer u contact met ons opneemt. Behoudens uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen we uw persoonlijke gegevens delen met externe partners die u marketingcommunicatie kunnen sturen met betrekking tot hun producten en diensten. Behoudens uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming, kunnen we persoonlijke gegevens gebruiken om uw ervaring met onze producten en diensten en op websites en applicaties van derden te personaliseren en om de effectiviteit van onze promotiecampagnes te bepalen.

OPMERKING: Houd er rekening mee dat u uw toestemming kunt intrekken door contact met ons op te nemen voor elk gebruik van uw hierboven beschreven gegevens waarvoor uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming vereist is.

Definitie van "cookies"

Cookies zijn kleine stukjes tekst die worden gebruikt om informatie in webbrowsers op te slaan. Cookies worden veel gebruikt om identificatiegegevens en andere informatie op computers, telefoons en andere apparaten op te slaan en te ontvangen. We gebruiken ook andere technologieën, waaronder gegevens die we in uw webbrowser of apparaat opslaan, identificatiegegevens die aan uw apparaat zijn gekoppeld en andere software, voor vergelijkbare doeleinden. In deze Cookieverklaring verwijzen we naar al deze technologieën als "cookies".

Gebruik van cookies

We gebruiken cookies om onze producten en diensten aan te bieden, te beschermen en te verbeteren, bijvoorbeeld door inhoud te personaliseren, advertenties aan te bieden en te meten, gebruikersgedrag te begrijpen en een veiligere ervaring te bieden. Houd er rekening mee dat de specifieke cookies die we kunnen gebruiken, variëren afhankelijk van de specifieke websites en services die u gebruikt.

Openbaarmaking van persoonlijke gegevens

We stellen bepaalde persoonsgegevens beschikbaar aan strategische partners die met ons samenwerken om onze producten en diensten te leveren of om ons te helpen bij het vermarkten van klanten. Persoonlijke gegevens worden door ons alleen met deze bedrijven gedeeld om onze producten, diensten en advertenties aan te bieden of te verbeteren; het wordt niet gedeeld met derden voor hun eigen marketingdoeleinden zonder uw voorafgaande uitdrukkelijke toestemming.

Openbaarmaking of opslag, overdracht en verwerking van gegevens

Ⅰ. Voldoen aan wettelijke verplichtingen:

Vanwege de dwingende wetten van de Europese Economische Ruimte of het land waarin de gebruiker woont, bestaan of hebben bepaalde rechtshandelingen plaatsgevonden en moet aan bepaalde wettelijke verplichtingen worden voldaan. Behandeling van persoonlijke gegevens van EER-ingezetenen --- Zoals hieronder beschreven, als u in de Europese Economische Ruimte (EER) woont, zal onze verwerking van uw persoonlijke gegevens worden gelegitimeerd: Telkens wanneer we uw toestemming nodig hebben voor de verwerking van uw persoonlijke gegevens, zal dergelijke verwerking gerechtvaardigd zijn op grond van artikel 6 (1) van de algemene verordening gegevensbescherming (EU) ("AVG").

Ⅱ. Met het oog op een redelijke implementatie of toepassing van dit artikel:

We kunnen persoonlijke gegevens delen met al onze aangesloten bedrijven. In het geval van een fusie, reorganisatie, overname, joint venture, toewijzing, verzelfstandiging, overdracht of verkoop of afstoting van ons geheel of een deel van ons bedrijf, inclusief in verband met een faillissement of soortgelijke procedure, kunnen we alle en alle persoonsgegevens aan de betreffende derde partij. We kunnen ook persoonlijke gegevens vrijgeven als we te goeder trouw vaststellen dat openbaarmaking redelijkerwijs noodzakelijk is om onze rechten te beschermen en beschikbare rechtsmiddelen na te streven, onze algemene voorwaarden af te dwingen, fraude te onderzoeken of onze activiteiten of gebruikers te beschermen.

Ⅲ. Wettelijke naleving en beveiliging of bescherming van andere rechten

Het kan nodig zijn - door de wet, juridische procedures, rechtszaken en / of verzoeken van openbare en overheidsinstanties binnen of buiten het land waar u woont - dat wij persoonlijke gegevens vrijgeven. We kunnen ook persoonlijke gegevens vrijgeven als we vaststellen dat voor doeleinden van nationale veiligheid, wetshandhaving of andere kwesties van openbaar belang openbaarmaking noodzakelijk of gepast is.

Kinderen

Onze producten en diensten zijn bedoeld voor volwassenen. Dienovereenkomstig verzamelen, gebruiken of onthullen we niet bewust gegevens van kinderen jonger dan 16 jaar. Als we vernemen dat we de persoonlijke gegevens van een kind jonger dan 16 jaar hebben verzameld, of de gelijkwaardige minimumleeftijd, afhankelijk van het rechtsgebied, zullen we stappen ondernemen om deze te verwijderen. de gegevens zo snel mogelijk. Neem onmiddellijk contact met ons op als u merkt dat een kind jonger dan 16 jaar ons persoonlijke gegevens heeft verstrekt.

Jou rechten

We nemen redelijke maatregelen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens juist, volledig en up-to-date zijn. U heeft het recht om de persoonlijke gegevens die we verzamelen in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U heeft ook het recht om te allen tijde de verdere verwerking van uw persoonsgegevens te beperken of hiertegen bezwaar te maken. U heeft het recht om uw persoonsgegevens in een gestructureerd en gestandaardiseerd formaat te ontvangen. U kunt een klacht indienen bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit met betrekking tot de verwerking van uw persoonsgegevens. Om de privacy en de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te beschermen, kunnen we gegevens van u vragen om ons in staat te stellen uw identiteit en recht op toegang tot dergelijke gegevens te bevestigen, en om te zoeken naar en u te voorzien van de persoonlijke gegevens die we bijhouden. Er zijn gevallen waarin toepasselijke wetten of regelgevende vereisten ons toestaan of verplichten om te weigeren om sommige of alle persoonlijke gegevens die we bijhouden te verstrekken of te verwijderen. U kunt contact met ons opnemen om uw rechten uit te oefenen. We zullen binnen een redelijke termijn, en in ieder geval binnen 30 dagen, op uw verzoek reageren.

Websites en services van derden

Wanneer een klant een link plaatst naar een website van een derde partij die een relatie met ons heeft, aanvaarden wij geen enkele verplichting of verantwoordelijkheid voor een dergelijk beleid vanwege het privacybeleid van de derde partij. Onze websites, producten en services kunnen links bevatten naar of de mogelijkheid voor u om toegang te krijgen tot websites, producten en services van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de privacypraktijken van die derde partijen, noch zijn wij verantwoordelijk voor de informatie of inhoud die hun producten en diensten bevatten. Deze privacyverklaring is uitsluitend van toepassing op gegevens die door ons worden verzameld via onze producten en diensten. We raden u aan het privacybeleid van een derde partij te lezen voordat u verder gaat met het gebruik van hun websites, producten of diensten.

Gegevensbeveiliging, integriteit en retentie

We gebruiken redelijke technische, administratieve en fysieke beveiligingsmaatregelen die zijn ontworpen om ongeautoriseerde toegang tot uw gegevens te beschermen en te helpen voorkomen en om de gegevens die we verzamelen correct te gebruiken. We bewaren uw persoonsgegevens zo lang als nodig is om de in deze privacyverklaring uiteengezette doeleinden te vervullen, tenzij een langere bewaartermijn wettelijk vereist of toegestaan is.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We kunnen deze privacyverklaring onder andere periodiek wijzigen om gelijke tred te houden met nieuwe technologieën, branchepraktijken en wettelijke vereisten. Als u onze producten en diensten blijft gebruiken na de ingangsdatum van de privacyverklaring, betekent dit dat u de herziene privacyverklaring accepteert. Als u niet akkoord gaat met de herziene privacyverklaring, gebruik dan onze producten of diensten niet en neem contact met ons op om een account dat u heeft gemaakt te sluiten.